viernes, julio 04, 2008

Sva-ters - La Rumba D'Amore

Holaa!

Hoy traigo algo diferente. y lo voy a presentar en valenciano, en mi oxidado valenciano de pueblo.

Aquest grup el vaig descobrir una maravillosa/fatídica nit de concert de venvinguda a la universitat, una nit que mai s'esborrarà del meu cap. Es un grupet de ska, rock, rumba, tot remenat y sobretot alegre, que es va fer botar un ratet aquella nit de la que ja fa més de mig any.

Pasejant per el Youtube he trobat un videoclip de ells y m'ha fet gracia. La cancò comença tranquila, pero poquet a poquet agafa el ritmet ska que tant agrada per a ballar. Ademés, crec que mai havía possat un video Ska en el meu blog. Disfruteu d'aquestos valencias i vos a anime a descubrir aquest tipus de música tan tipica d'aquestes terres.

Sva-ters - La Rumba D'Amore

Si em pose a comparar, compararia el nostre amor a dos cavalls del tiovivo, tu davant i després jo.
Amunt i avall, avall i amunt, xè quin gustet llepar-te el cul, però per més que rode no arribem a estar mai junts.Si em pose metafòric, diria que sóc jo un voltor que busca amb ànsia les restes del teu amor.
Ai! carronyeta meua, putrefacta, sac de cucs, recorde que un bon dia vaig estar molt boig per tu.Vinc per dir-te nena que hui ja t’oblida’t, no esperes que bavege com un gos al teu costat.
Quan rius ja no m’ alegre, si plores em dona igual. Soc jo el meu propi amo, has perdut al teu esclau.Ja no crec en els teus ulls, ja no enyore el teu olor. Ja no visc com un rèptil, no necessite el teu calor.Vinc per dir-te nena que avui ja t’oblida’t, no esperes que bavege com un gos al teu costat.
Quan rius ja no m’ alegre, si plores em dona igual. Soc jo el meu propi amo, has perdut al teu esclau.No faces com si plores per mi, amor. I no et sentes mal, no et guarde rencor.
Si, jo et desitge el millor… Que te xafe un tractor!Que m’has caigut de puta mare però jo no vull ser pare dels teus fills. Que em dones agonia, que damunt t’arrojaria,
i ademés claves les dents.Bruta!Ja no crec en els teus ulls,
ja no enyore el teu olor.
Ja no visc com un rèptil,
no necessite el teu calor.


No hay comentarios :